De Helden zaterdag op Mainstage

“Tsjik Tsjak Vollenbak!” Arendonk krijgt bezoek van De Helden! Maureen, Sieg, Dempsey en Nico komen met hun stoere stunts en extreme experimenten naar #AZS18.

 

De 4 waaghalzen vormen sinds 2012 De Helden en haalden sindsdien al heel wat straffe stoten uit op Ketnet. Ze bouwden een boomhut, verzonnen de gekste avonturentochten en maakten vooral heel veel plezier!

Maar De Helden zijn niet alleen bekend van de tv-reeks, ze brachten in 2016 hun eerste film “Helden van de zee” uit, schreven het boek “Tsjik Tsjak Vollenbak” en maakten de reeks “Helden van de race”. Alsof dat nog niet genoeg is, wordt nu ook een tweede film “Helden boven alles” gedraaid in de bioscoop.

De Helden bestaan uit het viertal Maureen Vanherberghen, Siegfried De Doncker, Dempsey Hendrickx en Nico Vanhole. Maureen en Siegfried (Sieg) zien we ook op andere plaatsen in de spotlights verschijnen. Maureen nam in 2011 bijvoorbeeld deel aan “Idool” en presenteert op zaterdagvoormiddag op Q-music. Sieg nam in 2017 deel aan “Steracteur Sterartiest”, een programma waarin acteurs hun angst opzij zetten en live op een podium zingen voor het goede doel.

 

Ben jij benieuwd welke straffe stunts De Helden zullen uithalen in onze tent? Kom dan zeker op zaterdagmiddag een kijkje nemen aan onze Mainstage!

Meer AZS nieuws