Arendonk Zingt & Wint op ’t Winterfeest

Zaterdag 13 januari staan we weer met een tentje op het Winterfeest! Wie de vorige jaren bij ons langskwam, weet dat er die avond altijd iets te winnen valt! Dat is dit jaar niet anders. Voor de grote mensen is er een stempelkaart waarmee je een cavabon voor #AZS18 kan winnen. Voor de jeugd is er het Arendonk Zingt & Wint krasbiljet met leuke gadgets als prijs!

 

De volwassenen kunnen hun stempelkaart vragen aan één van onze tappers. Ze vullen, doe je door drankjes te kopen aan ons tentje. Dat kan naar goede traditie een frisse Gin-Tonic, een lekkere Brugse Zot of een zoete Capri-Sun zijn!

 

Ben je nog jeugd? Dan kan je de Zingt & Wint krasbiljetten scoren via het promopakket dat je op school kreeg. Na een keertje stevig krabben, ontdek je wat je gewonnen hebt. Die unieke prijs kan je afhalen aan ons tentje op het Winterfeest! Je zal daar ook voor het eerst de nieuwe AZS-tattoos en stickers krijgen.

 

Kom vanaf 18.00 uur gezellig iets drinken, je prijs in ontvangst nemen of een babbeltje slaan!

Meer AZS nieuws