De Kempen zijn vertegenwoordigd

 

Met al 15 AZS-edities op zijn teller is Christophe Lambrecht ondertussen een vaste waarde voor ons festival. Dit jaar brengt hij opnieuw Music@Work veteraan Ilse Liebens mee. Samen met Equal Idiots, de band van die slimme rosse gast uit De Slimste Mens Ter Wereld, zijn de Kempen goed vertegenwoordigd op #AZS18.

 

Wat velen niet weten, is dat Equal Idiots in 2014 al hun eerste EP Judas’ Reincarnation // Loveless Love uitbrachten. Het grote publiek kent hen namelijk pas vanaf 2016. Ze wonnen dat jaar niets minder dan De Nieuwe Lichting van Studio Brussel! In het voorjaar van 2017 timmerden ze verder aan het gezaaide succes met een nieuwe single. Put My Head in the Ground werd vlot nummer 1 in De Afrekening.

 

Liebens en Lambrecht hebben allebei al verschillende radioprogramma’s, fuiven en festivals op hun naam staan.
Het duo staat bekend voor sets vol gouden klassiekers én sappige hedendaagse plaatjes. Ideaal om lekker mee te brullen, maar ook om keihard te shaken! Ideaal als afsluiter, want after all, zijn deze twee DJ’s onze wonderwall!

 

Meer AZS nieuws