Meer namen voor de Bemdstage

Het dak van de Bemdhal gaat na #AZS18 aan vernieuwing toe zijn. Nee. Er is geen zware storm voorspeld. Wel komen M&T ft. MC Seko en 5NAPBACK het dak van de Bemdhal spelen. Drum ‘n Bass en mixes van commerciële schijfjes en ‘alles kapot’-platen. Voor ieder wat wils!

Meddik & Toxidelic of M&T gaan al een tijdje mee in de Belgische drum and bass scene. Tijdens #AZS18 nemen ze ook hun vaste MC en begrip in de DnB-wereld MC Seko mee.

5NAPBACK won in 2016 de DJ-wedstrijd ‘MNM Start to DJ’ en draait mixen van de beste commerciële schijfjes in combinatie met geweldige ‘alles kapot’ platen. Daardoor stond hij in het voorprogramma van niemand minder dan Dimitri Vegas & Like Mike in Amnesia Ibiza.

Klinkt als muziek in je oren? Wel, voor M&T ft. Mc Seko moet je op vrijdag van 21.00 tot 22.00 uur in de Bemdhal zijn. 5NAPBACK vind je daar op zaterdag van 20.00 tot 21.00 uur.

Meer weten over deze DJ’s? Check hier hun bio’s: M&T ft. Mc Seko – 5NAPBACK

Meer AZS nieuws