De laatste namen voor #AZS18

De line-up van #AZS18 zag er al veelbelovend uit maar deze vier namen maken hem nu helemaal áf. Jan Vervloet, Sevn Alias, Jacle Bow en de AZ-band zijn de laatste namen en een stevige laatste aanvulling op onze affiche.

 

Als eerste stellen we je een legende in de Belgische dance scene voor. Thunderball, Fiocco, Scoop en DHT hebben allemaal één man gemeen: Jan Vervloet! Hij breekt intussen al 25 jaar zalen af in heel Europa met een curverbak vol eigen producties!

Deze editie van Arendonk Zingt & Swingt kan je ook je beste ‘patsergedrag’ bovenhalen. De Amsterdamse rapper Sevn Alias staat dit jaar namelijk te pronken op onze affiche. Je kent hem ongetwijfeld van ‘Patsergedrag’ en ‘In Amsterdam’.

Een band die ook zeker niet kon ontbreken op ons festivalterrein dit jaar is Jacle Bow. Finalist van De Nieuwe Lichting in 2015 en ondertussen internationaal bekend. Ze tourden namelijk al in de VS en haalden verschillende Europese optredens binnen. Hun stijl? “Gewoon rock-’n-roll op ambachtelijke wijze: met gitaar, bas en drums.”

Op ons podium staat dit jaar trouwens weer een band die ook dringend in de VS zou moeten touren. Zo succesvol en zo’n goede beats! Ze krijgen iedereen aan het zingen én swingen! Onze enige, echte AZ-band begeleidt dit jaar opnieuw ons fantastisch volwassenenkoor op vrijdag en verzorgt mee de aftershow met Willy Sommers!

Ja, ja. We weten het. We hebben het je dit jaar weer heel moeilijk gemaakt. Kiezen tussen zoveel fantastische artiesten zal geen ‘makkie’ zijn. Bekijk alle bio’s nog eens goed en beluister je favoriete nummers. Zo kan je ongetwijfeld meezingen en -dansen op de songs van alle artiesten!

Wij kunnen alvast niet wachten om jullie op de Bemdweide te verwelkomen!

Meer AZS nieuws