Nieuws

Blijf op de hoogte van alle AZS-nieuwtjes

12 apr

De laatste namen voor #AZS18

De puzzelstukjes zijn gelegd. Met Jan Vervloet, Sevn Alias, Jacle Bow én de AZ-band is onze zingende en swingende affiche volledig! Kijk snel wie er nu precies allemaal komt en begin jouw AZS-schema al uit te stippelen.

Lees meer
9 mrt

Meer namen voor de Bemdstage

Het dak van de Bemdhal gaat na #AZS18 aan vernieuwing toe zijn. Nee. Er is geen zware storm voorspeld. Wel komen M&T ft. MC Seko en 5NAPBACK het dak van de Bemdhal spelen.

Lees meer
2 mrt

De Kempen zijn vertegenwoordigd

Twee Kempense kleppers van formaat, daarmee vullen we onze line-up aan!

Lees meer
23 feb

Nieuwe namen voor de Bemdstage

Een populaire Nederlands-Poolse rapper en een DJ uit onze Kempen, daarmee vullen we onze line-up aan!

Lees meer
13 jan

Grote naam voor zaterdag: Lil Kleine

Op elk feestje komen zijn hits aan bod, van de Antwerpse clubs tot in ons Arendonkse Onkrooid. Altijd sfeer met Lil Kleine… Tijd om hem eens naar ons festival te halen!

Lees meer
10 jan

Arendonk Zingt & Wint op ’t Winterfeest

Zaterdag 13 januari staan we weer met een tentje op het Winterfeest! Wie de vorige jaren bij ons langskwam, weet dat er die avond altijd iets te winnen valt! Dat is dit jaar niet anders.

Lees meer
29 dec

De Helden zaterdag op Mainstage

“Tsjik Tsjak Vollenbak!” Arendonk krijgt bezoek van De Helden! Maureen, Sieg, Dempsey en Nico komen met hun stoere stunts en extreme experimenten naar #AZS18.

Lees meer
20 dec

Willy Sommers is de Aftershow op vrijdag

Laat op vrijdagavond de zon in je hart met de enige echte Willy Sommers! Elk jaar opnieuw horen we hem wel passeren, gezongen door onze koren of gedraaid door onze DJ’s. Hoog tijd, vonden we, om hem z’n liedjes dit jaar zelf eens te laten zingen!

Lees meer